logo

SPRING BREAK AT CENTRAL SAINT MARTINS

Fashion week is voorbij en de tweedejaars MA Fashion studenten van CSM zijn bijna afgestudeerd. Op dit moment is er een grote expositie gaande in de MA Fashion studio waar al het werk hangt van de graduates. Verschillende mensen uit de fashion industrie komen nu langs om het werk te bekijken en de toptalenten een baan aan te bieden. Erg spannend dus.

Voor mij is het nog lang niet voorbij en op dit moment ben ik ontzettend druk met de laatste deadlines voordat de spring break kan beginnen.

Ondertussen ben ik zelf ook al gespot in Londen. Zo werd ik gevraagd voor een fotoshoot van L’Oreal door de kappers van Tony & Guy. Ze wilden me eerst blond maken maar gelukkig kon ik dit nog net op tijd voorkomen omdat ze mijn haar hiervoor moesten bleken. Vervolgens hebben ze het echter knalrood geverfd. Zie hieronder het resultaat. (Inmiddels ben ik trouwens alweer brunette.)

Schermafbeelding 2015-01-16 om 10.05.47

 

KANYE WEST CELEBRATES LOUISE WILSON’S BDAY

MA Fashion professor Louise Wilson was jarig en niemand minder dan artiest Kanye West, een goede vriend van haar, feliciteerde haar uitgebreid on stage te met de woorden: “It’s Louise Wilson’s birthday tonight, an inspiration. . . Happy birthday to Louise, who taught Alexander McQueen, our friend Louise Goldin and Christopher Kane, Galliano, Phoebe Philo, Stella McCartney and Kanye West—even though she doesn’t want me to put that on my résumé.”

Bron: CSM website 1granary.com

Kanye en Louise zijn al jaren bevriend en het schijnt dat hij voor modeadvies regelmatig bij Louise aanklopt. Zoals we allemaal weten waren Kanye’s fashion shows niet echt een succes maar hij is inmiddels bezig met zijn comeback zo melde ELLE onlangs: http://www.elle.nl/mode/nieuws/Herlanceert-Kanye-West-zijn-kledinglijn

Hij heeft zich nog niet aangemeld voor de MA Fashion zo verteld Louise Wilson in een interview aan de Engelse krant de Guardian: “We have never rejected him from our fashion course at Saint Martins, because he has never applied. But I suspect he would like to.” Mocht Kanye ooit nog van gedachten veranderen dan hoop ik dat hij dit snel doet want ik zou het wel leuk vinden om hem als classmate te hebben.

Kanye is op dit moment bezig met zijn nieuwe album genaamd YEEZUS.

la-modella-mafia-Maison-Martin-Margiela-Spring-2013-swarovski-mask-Kanye-West kanye-new-album-yeezus maxresdefault

 

 

I was one of six regular bloggers for fashion magazine ELLE NL (the online edition). From September 2012 till April 2013 I had a weekly online column about my experiences at Central Saint Martins. (At CSM I was one 0f 6 students chosen to complete the MA Fashion pathway fashion journalism)

 

Images source: noiselab.com, rebloggy.com, youtube.comComments are closed.